top of page
Pokebowl.jpg

Työpaikat

TULE TÖIHIN WAAHTO GROUPILLE!

Oletko ravintola-/hotellialan työntekijä? Vasta aloittanut tai kokenut konkari? Oletko iloinen vesseli tai muuten vain hyvä tyyppi? Haluatko työskennellä Suomen kauneimmassa kesäkaupungissa, Savonlinnassa? Jos vastasit kysymyksiin kyllä, olet todennäköisesti Waahto Groupin etsimä henkilö! 
 
Waahto Group etsii työntekijöitä kesäkaudelle 2024 erilaisiin työtehtäviin hotellivirkailijoista à la carte -tarjoilijoihin, baarimikoista kokkeihin ja tiskareihin, kahvilatyöntekijöistä blokkareihin. 

 
Kesän aikana keräät mielettömän tieto-taidon tulevaisuuden työtehtäviä varten kansainvälisessä ympäristössä ja haalit oppeja yrityksemme vakituisilta konkareilta, jotka auttavat sinut nopeasti talon tavoille ja perehdyttävät sinut työtehtäviisi vankalla ammattitaidolla. 

Vapaa-ajalla katselet auringonlaskua kansallismaisemassa Olavinlinnan ympäristössä, nautit aamukahvit vilkkaalla torilla ja ihastut paikallisten vieraanvaraisuuteen. 


Waahto Groupin työntekijänä treenaat yrityksemme omalla kuntosalilla ja fiilistelet eturivin artistien keikoilla! Halutessasi vapaa-ajan ruokahuollosta huolehtii Waahto Groupin ravintolat. 

​Tule siis meille töihin iloiseen Itä-Suomeen ja yhdistä työ ja huvi!

 

Jos tunnet olevasi etsimämme henkilö ja täytät hakukriteerimme, niin laita hakemus tältä istumalta, olemme sinuun pian yhteydessä!
  

Hakemuslomakkeen löydät osoitteesta:

https://www.waahto.fi/tyopaikat

Waahto Group on Savonlinnassa, sekä Pieksämäellä toimiva ravintola- ja majoitusalan yritys. 
Työllistämme kesäsesongin aikana n.120 henkilöä. 

bottom of page